Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a anunțat, marți după-amiază, că au fost ceruți banii necesari de la Ministerul Finanțelor pentru plata cadrelor medicale din centrele de vaccinare anti-COVID-19, iar plățile au început deja. Precizarea vine în contextul în care Ministerul Finanțelor a transmis că nu a primit nicio solicitare în acest sens de la Ministerul Sănătății.

Voiculescu a mai spus că solicitarea a fost înaintată abia ieri din cauza unui funcționar din Ministerul Sănătății.

 

Vlad Voiculescu, despre plata personalului medical din centrele de vaccinare

 

„Banii au fost ceruți de la Ministerul Finanțelor, e adevărat că abia ieri, și plățile au început deja să se facă, mâine se vor continua către rețelele de sănătate publică”, a declarat Vlad Voiculescu.

Acesta a admis că a existat o întârziere și a precizat că vina a aparținut unui „funcționar public din cadrul ministerului” Sănătății, care trebuia „să completeze o hârtie, s-o semneze și s-o dea mai departe”.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

„Legea funcționarului public e relativ clară și nu poți să iei măsuri de pe o zi pe alta și lucrăm cu ce avem. Instituția funcționează așa cum funcționează, și nu de ieri, de azi, și câteodată sunt întârzieri și luăm măsuri să nu mai existe întârzieri”, a mai declarat Vlad Voiculescu.Pensionarul din Olt şi-a luat un detector de metale şi s-a jucat cu el pe lângă casă. Surpriză! Aparatul a început să bipăie… A găsit o comoară veche de 2000 ani

Medicul militar Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, a ținut, marți, să dea asigurări că desfășurarea campaniei de imunizare nu e pusă în pericol de faptul că personalul medical nu a fost plătit până acum.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here