Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, susține că nu există tensiuni în el, premierul Florin Cîțu și coordonatorul campaniei națională de vaccinare anti-COVID-19, Valeriu Gheorghiță. “Evident că sunt discuții”, a declarant Vlad Voiculescu, miercuri, după ce a fost vaccinat anti-coronavirus la Spitalul Militar din Capitală.

Ce spune Vlad Voiculescu despre informatiile privind tensiunile dintre el si coordonatorul campaniei de vaccinare

“Am citit si eu despre lucrurile astea. Nu există absolut nicio tensiune. Exista discuții și a existat un grup de oameni care au încredere unii în alții și care discută cât se pote de deschis despre probleme. Exista probleme si probleme astea trebuie rezolve. Astfel cred că trebuie abordate lucrurile. Evident că sunt discuții, că încercăm să îmbunătățim lucrurile și nu e nimic secret, dar nici gând să existe vreo tensiune în mine și premier sau în mine și Valeriu Gheorghiță.

Valeriu Gheorghiță este cel care a pus pe picioare aceasta echipă și în timp record a reușit să facă un mescanism să funcționeze. Nu este perfect, pote fi îmbunățit, dar e un merit pe care i-l recunosc, dar nu se pune problema în niciun fel de vreo tensiune”, a spus Vald Voiculescu.

Videoclipul va apărea în scurt timp. Dezactivați blocarea anunțurilor dacă aveți unul.

Vaeriu Gheorghiță: Sunt discuții punctuale pe care le-am avut cu domnul ministru

Și Valeriu Gheorghiță a negat că ar fi tensiuni în el și ministrul Sănătății.

Întrebat, mărți, dăcă existentă tensiuni între el și Vlad Voiculescu, precum și dacă a amenințat cumva că va demisiona în cazul în care i se restrâng atributiile, Valeriu Gheorghiță a ăspuns: “În general sunt o persoană care nu am tensiuni cu nimeni și nici nu fac amenințări, deci nu este cazul. Sunt discuții punctuale pe care le-am avut cu domnul ministru legat de îmunbătății strict din punct de vedere tehnic a campaniei de vaccinare.


sursă

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here