Ministrul Sănătății a discutat despre problemele apărute la utlizarea platformei online pentru programul de vaccinare anti-COVID. Voiculescu a ținut și dea asigurări românilor că se lucreaza în mod constant la îmbunăția acăsteia și să-și ceară scuze pentru momentele în care cetățenii nu s-au putut programa online sau au existent alte inconveninete.

Întrebat dacă ar putea garanta că nu vor mai exista probleme în aplicare, iar oamenii nu vor mai sta la cozi sa se vaccineze, Vlad Voiculescu a explicat:

“Nemulțumirea mea, cu privinta la o anumită nefuncționalitate a platformei nu e niciun secret. Pe de alta parte, cu toată onestitatea trebuie sa recunoaștem că s-a muncit foarte mult și într-un timp foarte scurt și nu vorbim de rea crediță sau de lipsa de competență de parte celor care au pus pe picioare într-un timp atat de scurt platforma.

Țin și apreciez eforturi pe care le-a făcut STS și echipa de acolo, îi cunosc, au muncit zi și noapte pentru un lucru în mod continuu. În momtnul acesta se muncește în continuare pentru un lucru de care s-a aflat. Nu spun că totul este perfect, spun că îmi cer scuze pentru lucrurile care nu au funcționat, dar va asigurări că nu e nimeni care așteaptă vara să meargă la plajă, ci toți muncesc din greu“, a declarant Vlad Voiculescu, la ieșirea de la Spital Militar Central.

Videoclipul va apărea în scurt timp. Dezactivați blocarea anunțurilor dacă aveți unul.


sursă

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here