Vlad Voiculescu a fost demis din funcția de ministru al Sănătății. Și Andreea Moldovan a fost demisă din funcția de secretar de stat. Intermatul la Ministerul Sănătății va fi asigurat de Dan Barna.

 

 

”Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a transmis premierul.

Vlad Voiculescu, demis de la Ministerul Sănătății. Interimatul va fi asigurat de Dan Barna

Vlad Voiculescu a fost subiectul mai multor controverse în ultima vreme. De când a preluat funcția de ministru al Sănătății, în decembrie 2020, a fost criticat frecvent pentru modul în care a gestionat pandemia de coronavirus. În plus, în mandatul său au avut loc tragediile de la Institutul „Matei Balș” și de la Spitalul ”Victor Babeș”. 

Iar totul a culminat cu noul ordin de carantinare a oraşelor care ar fi trecut fără ştiinţa premierului. Concret, marți seară a apărut în Monitorul Oficial un ordin semnat de Andreea Moldovan, prin care au fost schimbate criteriile de carantinare a localităților, ordin despre care premierul nu ar fi avut cunoștință. 

Diana Șoșoacă, acuzații grave la adresa medicilor. DE CE MOR pacienții COVID?

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here