Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a fost acuzat într-un podcast postat pe YouTube că „își înghite limba” dacă este întrebat despre „tunurile din Sănătate”. De la ce firme se cumpără testele pe care le face statul populației, respectiv de la ce firme sau instituții își iau salariile consilierii onorifici, sunt doar două dintre întrebările pe care i le-a adresat un jurnalist.

„A rămas în aer – cel puțin, pe mine mă râcâie foarte tare, nu știu dacă vă râcâie pe toți și nu mă interesează dacă mai râcâie pe cineva – povestea cu transparența lui Voiculescu vieții. Cum să spun, încerc să evit cât pot să mai vorbesc despre băiatul ăsta, pentru că în opinia mea lucrurile sunt foarte clare în ce-l privește. Agenda lui nu este agenda națională, agenda Sănătății sau agenda pandemiei. El are o agendă proprie și o urmărește ca orice tiriplic politic. (…) Mă deranjează când văd oameni absolut sănătoși la cap și normali, și cu creier că pun botul la tâmpeniile ăstuia. Tâmpenia supremă din aceste zile este poezia cu transparența”, spune jurnalistul Bogdan Stoica într-un podcast postat pe YouTube.

Întrebările lui Bogdan Stoica pentru Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății:

 

1. De la ce firme se cumpără testele pe care le face statul populației?

2. De la ce firme se cumpără aparatura PCR și consumabilele?

3. De la ce firme se cumpără dotările specifice pandemiei?

4. De la ce firme sau instituții își iau salariile consilierii onorifici?

 

Modelul noii declarații pe propria răspundere. Interdicţia de circulaţie după ora 22:00, valabilă de duminică (DOCUMENT)

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here