Un fenomen ciudat s-a întâmplat în satul Carancas, din Peru, în urmă cu 13 ani. Atunci, aproape de graniţa cu Bolivia, un meteorit a căzut pe Pământ. S-a format un crater de 4,5 metri adâncime şi 13 metri lăţime.

Roca spaţială nu a lovit niciun om, dar, în mod ciudat, la câteva zile distanţă, oamenii au început să moară pe capete. Din acel meteorit a început să curgă apă clocotită, eliberând gaze nocive, care au făcut ca locuitorii satului să sufere afecţiuni inexplicabile, timp de 4 zile.

 

Ce simptome au experimentat oamenii?

 

Aproximativ 200 persoane s-au îmbolnăvit din cauza gazelor emanate din craterul creat după ce un meteorit a căzut în sud-estul statului Peru, a anunţat azi site-ul focus-fen.net. 

Autorităţile şi oamenii de ştiinţă care au cercetat locul prăbuşirii meteoritului spun că nu au fost detectate radiaţii. Zeci de locuitori ai satului Carancas din Peru au avut vărsături şi s-au plâns de dureri de cap şi ameţeală după ce săptămâna trecută meteoritul s-a prăbuşit în apropiere de acest sat, creând un crater cu o adâncime de opt metri şi lat de 20 de metri.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here