Templul Padmanabhaswamy ascunde, probabil, cele mai mari bogăţii ale lumii. Arheologii indieni au cercetat 5 din cele 6 uşi ale monumentului hindus şi au găsit comori desprinse parcă din basme. 

 

Uşa nr. 6 ar ascunde valori de un trilion de dolari

 

Problema oamenilor de ştiinţă este că n-au putut deschide poarta cu numărul 6. Uşa din oţel masiv are desenată pe ea imaginea unor şerpi furioşi, este închisă ermetic şi ar putea fi deschisă doar de preţi, dar aceştia se tem de blesteme. În subsolurile acestui templu istoric se ascund bogăţii în valoare de 22 de miliarde de dolari, însă se crede că a 6-a uşă ar putea proteja cea mai mare parte a averii.

Cercetătorii au ajuns la concluzia că ultima poartă ar cuprinde comori estimate la un trilion de dolari, adică Produsul Intren Brut cumulat al unor ţărin lumea a III-a. Desigur, dacă preoţii hinduşi ar vrea să deschidă uşa, ar putea s-o forţeze, însă religia lor îi opreşte s-o facă.

 

Au găsit diamante şi tone de monede din aur

 

Acest templu hindus vechi de secole din Thiruvananthanpuram, statul Kerala, a devenit celebru după ce într-una dintre criptele sale ascunse a fost găsită în 2011 o comoară desprinsă parcă din basme, conţinând saci cu diamante şi tone de monezi din aur şi bijuterii – în valoare estimată de peste 22 de miliarde de dolari.

Curtea Supremă de Justiţie a Indiei a oferit fostei dinastii regale indiene de Travancore dreptul de a controla templul Sri Padmanabhaswamy, unul dintre cele mai bogate temple din lume, după ce autorităţile guvernamentale au încercat să preia controlul asupra acestui templu în urma morţii patriarhului familiei regale.Templul indian cu o uşă din aur pe care n-o poate deschide nimeni. Ce se ascunde aici poate provoca Al III-lea Război Mondial

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here