Premierul Florin Cîțu a precizat că va încerca să suplimenteze personalul medical din secțiile de ATI cu medicii rezidenți, așa cum s-a întâmplat în timpul celorlalte valuri. De asemenea, premierul a subliniat importanța campaniei de vaccinare pentru stoparea pandemiei de COVID-19:

“Sunt șeful Guvernului și responsabilul pentru campania de vaccinare, o campanie de avccinare care merge foarte bine, care a fost apreciată în Uniunea Europeană și va merge foarte bine și în perioada următoare.

În ceea ce privește numărul de personal, vă spun că, în discuțiile pe care le-am avut cu domnul Raed Arafat, ca și anul trecut, folosim rezidenții. Avem motivații pentru acești rezidenți pentru a fi folosiți în centrele de ATI.

Sunt și alte soluții pentru a avea centre de ATI mult mai mari pentru a avea mai mulți doctori, ne uităm la toate soluțiile”, a spus preierul Florin Cîțu.

Întrebat ce alte soluții a luat pentru a stopa valul trei al pandmeiei de COVID-19, premierul a răsouns:

“M-am ocupat de campania de vaccinare care este singura soluție de a elimina pandemia, alte soluții sunt doar pe termen scurt”, a spus premierul.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Maia Morgenstern: „Sunt rănită. Tremur”. Ce i s-a întâmplat celebrei actrițe

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here