Senatorul PNL Vlad Pufu îl critică din nou pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, pentru lipsa de implicare în privința situației spitalelor din Buzău, județul din care provine șeful social-democraților. Într-o postare pe Facebook, parlamentarul liberal spune că, în ziua în care în plenul Camerei Deputaților are loc votul asupra moțiunii simple împotriva ministrului Sănătății, Ciolacu trebuie să explice ”unde e blocul operator promis” la Spitalul Județean Buzău.

Vlad Pufu spune că despre investiția de la blocul operator de la Spitalul Județean Buzău să vorbește încă din 2013, iar de atunci și până acum la conducerea Consiliului Județean Buzău s-au aflat, în mare parte, reprezentanți ai PSD.

”Întrebare pentru Ciolacu, în ziua moțiunii simple pe sănătate: unde e blocul operator promis?

În ziua moțiunii depuse împotriva ministrului Sănătății, pe care PSD îl critică pentru lipsa de măsuri concrete, vreau să-l întreb pe Marcel Ciolacu unde este noul bloc operator pe care l-a promis medicilor și pacienților din Spitalul Județean Buzău?

Despre această investiție se vorbește din 2013. În cea mai mare parte a acestor 8 ani, Consiliul Județean Buzău, instituția care și-a asumat această investiție, a avut președinți PSD.

În aprilie 2019, într-o declarație de presă, Marcel Ciolacu ne asigura pe toți că lucrările la blocul operator vor continua și că recepția se va face până la finalul mandatului președintelui în exercițiu, colegul lui Marcel Ciolacu.

Mandatul s-a încheiat, blocul operator nu s-a reabilitat. În schimb, după campanie, Consiliul Județean a fost în situația de a recunoaște că nu a derulat investiția și că a anulat contractul. Acum, o luăm de la capăt cu studiu de fezabilitate, proiect, licitație, etc. Numai bine cât să mai vină Marcel Ciolacu în vreo două campanii să promită că se va face bloc operator la spital”, a scris Vlad Pufu pe Facebook.

Astfel, senatorul PNL îl acuză pe Marcel Ciolacu de ”ipocrizie”.

”După cum se vede și zilele acestea, când îl critică pe Vlad Voiculescu pentru măsuri neluate in două luni, dar uită de promisiunile sale neonorate ani la rând.Tu ce vezi în imagine, un câine sau un bărbat? Puțini ghicesc răspunsul corect! ILUZIA OPTICĂ a creat numeroase controverse

Așadar, când să-l luăm îm serios pe Ciolacu: când critică din Opoziție sau când conduce, promite și nu face?”, a mai scris Vlad Pufu.

Senatorul PNL Vlad Pufu: Întrebare pentru Ciolacu, în ziua moțiunii simple pe sănătate – unde e blocul operator promis la Spitalul Județean Buzău? Despre această investiție se vorbește din 2013

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here