Liberalul Vlad Pufu îl acuză pe liderul PSD, Marcel Ciolacu că folosește un ”dublu limbaj” în condițiile în care, susține senatorul PNL, la București, social-democratul „plânge” de mila tuturor, însă nu se preocupă de situația din Buzău, județ din care provine. ”În plan local în administrația locală, pesedistă (…) este un haos de nedescris”, a declarat liberalul într-o conferință de presă, potrivit unei publicații locale.

 

Senator PNL, critici dure pentru Marcel Ciolacu: Nu pot să nu observ dublul limbaj

 

”Nu pot să nu observ dublul limbaj al domnului președinte Marcel Ciolacu. Nu m-am lămurit când să-l iau în serios. Atunci când face sau atunci când spune.  Pe de o parte, la nivel național, domnia sa combate, nu știu cât de eficient, politica și politicile guvernamentale, în general, Guvernul Cîțu, plânge pe umerii pensionarilor, pe umerii bugetarilor cărora le-au înghețat salariile și, în general plânge cam pe orice umăr mai prinde ca să-l lase să plângă. Dar, în schimb, în plan local în administrația locală, pesedistă, să nu uităm, este un haos de nedescris. Nu l-am auzit pe domnul Ciolacu să plângă pe umerii sau de mila celor 45 de oameni care au fost disponibilizați de la Urbis, pentru cei care au fost trimiși în șomaj tehnic și care nu știm dacă se vor mai întoarce la lucru, pentru că societatea la care dânșii lucrează,  are de încasat de la Primăria Buzău, o primărie PSD, administrată de un subordonat al domnului Ciolacu, zeci de milioane de lei.  O să vedem parcursul, pe viitor, al acestei societăți, ce se va întâmpla cu ea”, a spus liberalul Vlad Pufu.

 

Vlad Pufu: Nu l-am văzut pe domnul Ciolacu să se întrebe despre rapoartele pe care Ministerul Sănătății le-a făcut publice în ce privește spitalele din Buzău

 

În același timp, acesta a reproșat faptul că PSD a cerut demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, însă Ciolacu nu s-a preocupat de situația unităților sanitare din Buzău.

”Nu l-am văzut pe domnul Ciolacu să se întrebe despre rapoartele pe care Ministerul Sănătății le-a făcut publice în ce privește spitalele din Buzău și unde Ministerul Sănătății a constatat dezastru, în ATI-urile  de la Spitalul Județean, de la Nehoiu și Râmnicu Sărat. Ii cere  demisia  lui Voiculescu, dar nu vine cu nici o soluție cu care să înlocuiască această neperformanță pe care o susține dânsul. Cam acesta e dublul limbaj. Aici acasă la dânsul, în cadrul organizației care l-a propulsat președinte al PSD nu mai ia atitudine demult, pentru că lucrurile sunt dezastruoase și sunt așa pentru că sunt administrate de subordonații domniei sale. Suntem sub ocupație PSD. Suntem conduși din ce în ce mai autoritar de către PSD. Mi se pare că mergem pe calea greșită. Facem opoziție de dragul opoziției, mă refer la domnul Ciolacu, numai pentru a vorbi și nu pentru a spune și care sunt soluțiile. La nivel național, nimeni nu spune despre Buzău, că la Buzău lucrurile, sub o administrație pesedistă, se vede clar că nu funcționează. Soluții naționale nu există, există doar gargară politică și atât”, a mai spus Vlad Pufu.

PSD a depus, miercuri, la Parlament, moțiunea simplă împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. Intutulată ”Incompetenţa şi lipsa de asumare ucid – Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea românilor”, moțiunea va fi dezbătură săptămâna viitoare. Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt…

Social-democrații îi reproșează lui Voiculescu că nu a luat măsurile necesare pentru ca incendiul de la Institutul ”Matei Balș” să nu fi avut loc, că a fost incapabil să gestioneze epidemia de coronavirus, că nu a pregătit redeschiderea școlilor în siguranță în actualul context epidemiologic și că a indus oamenii în eroare. 

 

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here