Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit, marți, în cadrul unui interviu despre posibilitatea ca senatoarea independentă Diana Șoșoacă să se alăture PSD. Ciolacu nu a negat posibilitatea și a spus că el nu a văzut „derapaje” ale Dianei Șoșoacă până acum. 

„Nu cred că doamna Șoșoacă poate să strice relațiile PSD cu internaționala socialistă. N-am văzut-o că are derapaje. Este o apărătoare a unor drepturi cetățenești, dar nu a existat această discuție. Nu mă pot ante-pronunța. Nici dânsa nu și-a manifestat intenția.”, a declarat Marcel Ciolacu, în cadrul unui interviu la DC News.

 

Diana Șoșoacă, exclusă din AUR în luna februarie

 

Diana Șoșoacă a fost dată afară din grupul AUR, în urmă cu o lună, iar acum este senator independent.

„Domnia sa a refuzat sistematic să acționeze, atât în parlament, cât și în spațiul public, în conformitate cu strategia grupului senatorial AUR, precum și cu deciziile conducerii partidului. De la data prezentului comunicat, dna senator Diana Șoșoacă Ivanovici își exercită mandatul în afara grupului senatorial al AUR”, anunțau reprezentanții partidului în februarie. 

Diana Șoșoacă a fost exclusă din partidul AUR miercuri, 10 februarie 2021, după ce a participat la o petrecere cu lăutari, unde nu s-au respectat măsurile de prevenție din pandemie. 

Totul a fost filmat și transmis de către însăși senatoarea Șoșoacă pe contul său de Facebook. Parlamentarii AUR Claudiu Tîrziu și Sorin Lavric au fost cei care au propus excluderea senatoarei din Alianța pentru Unirea Românilor. 

 SRI angajează! Iată ce posturi pot fi ocupate și ce condiții trebuie să îndeplinești

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here