Președintele PNL, Ludovic Orban, şi premierul Florin Cîţu sunt aşteptaţi miercuri la Palatul Cotroceni de președintele Klaus Iohannis. Aceștia vor discuta cu privire la Planul Național de Redresare și Reziliență, informează B1 TV.

 

Ședință la Palatul Cotroceni pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență

 

Liderul PNL, Ludovic Orban, spunea recent că obiectivul principal al României este acela de a utiliza cât mai eficient cele 30 de miliarde de  euro de care beneficiază.

”Obiectivul principal este de a utiliza cât mai eficient cele 30 de miliarde de  euro de care beneficiază România pentru investiții și reforme în domeniul infrastructurii, în domeniul educației, al sănătății, mediului, digitalizării, care este o componentă foarte importantă a PNRR, în domneniul managenmentului apelor, sistemului de irigațiilor. (…) Negocierile vor continua și suntem optimiști că în termenul stabilit la nivel european, România va pune pe masa Comisiei un PNRR care să ajute România în efortul de relansare cârt mai rapidă a economiei și de creștere a calității vieții”, spunea Orban, la finalul unei ședințe a conducerii PNL.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here