Premierul Florin Cîțu a distribuit, luni seară, pe Facebook, titlul unei știri în care Marcel Ciolacu, președintele PSD, se arăta bucuros de faptul că Guvernul impune anumite restricții. Articolul invocat de prim-ministru datează din noiembrie 2020.

 

 

Las și eu asta aici.

Publicată de Florin Cîţu pe Luni, 29 martie 2021

 

Ce declarase liderul social-democraților despre restricții și despre proteste

 

Postarea lui Florin Cîțu vine ca reacție la declarațiile făcute luni de președintele PSD, care a afirmat că „restricțiile luate au adus mai mult haos decât responsabilitate”. Lumea, spunea Marcel Ciolacu, „s-a săturat”.

„Românii trebuie să își vadă de viața lor, să meargă la muncă, să își ducă copiii la școală. Restricțiile luate au adus mai mult haos decât responsabilitate. Ați văzut ce s-a întâmplat după ora 18 în benzinării. Au distrus parteneriatul dintre guvern și cetățeni și nimeni nu mai are încredere. Este dreptul democratic al românilor să iasă în stradă. Nimeni nu are dreptul să ne facă teroriști când ieșim în stradă”, a declarat Ciolacu.

Președintele PSD adăuga că „actualii guvernanți ar trebui să se întrebe de ce au ieșit oamenii în stradă”.

„Toate măsurile sunt pompieristice. Guvernul trebuie să fie eficient. Ei nu fac altceva decât politică. S-a săturat lumea de bâlbele lor și de faptul că nu sunt coerenți și credibili. Nu poți să ții oamenii în casă ca companiile tale să fure”, mai afirma social-democratul.

În Capitală și în alte orașe din țară au loc, luni seară, o serie de proteste anti-restricții.Ce program au magazinele Kaufland în perioada restricțiilor

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here