Premierul Florin Cîțu a insistat joi, după ședința de Guvern, că nu au existat certuri cu miniștrii USR-PLUS, așa cum s-a speculat în spațiul public. „Suntem acolo pentru a aproba acte normative importante pentru români”, a repetat acesta.

 

Florin Cîțu, despre ședința de Guvern de azi și tensiunile cu USR-PLUS

 

Întrebat dacă au existat tensiuni sau certuri în ședința de Guvern între el și miniștrii USR-PLUS, premierul a răspuns: „Nu, și nu există niciodată certuri în ședința de Guvern. Suntem acolo cu toții pentru a aproba actele normative importante pentru români”. 

„Nu există… Ca premier, vă spun că nu există în ședința de Guvern certuri sau dispute, suntem acolo pentru a aproba acte normative importante pentru români”, a repetat Cîțu, la insistențele reporterului.

Întrebat ce garanții le dă celor de la USR-PLUS pentru ca aceștia să aibă încrederea că miniștrii lor nu vor fi demiși pe modelul Vlad Voiculescu, Florin Cîțu a răspuns: „Nu am să comentez scenarii. În același timp, nu cred că putem reglementa mai mult decât reglementează Constituția”.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Întrebat dacă se teme de o moțiune de cezură depusă de PSD; dar care ar fi votată și de parlamentari USR-PLUS, șeful liberal al Guvernului a răspuns: „Guvernarea continuă. Am venit acum de la o ședință de Guvern în care am aprobat acte normative foarte importante, în care au participat toți membrii Cabinetului sau secretarii de stat dacă unii miniștri nu erau în București. Facem în continuare lucruri importante pentru români. Eu zic că avem de guvernat o situație dificilă și o campanie de vaccinare de succes. Trebuie să ne mândrim că suntem pe locul 4. Trebuie să ne mândrim cu asta. Eu zic că toți membrii Guvernului susțin campania de vaccinare”.
 Lovitură fără precedent pentru Diana Șoșoacă! Ce nu va mai avea voie să facă timp de trei luni în Parlamentul României? Va fi sancționată drastic

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here