Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan susține că nu se pune problema ca Florin Cîțu să plece din funcția de prim-ministru.

 

Rareș Bogdan: Noi nu avem altă construcție politică posibilă decât cu USR PLUS

 

Într-o declarație de luni, de la Parlament, Rareș Bogdan a spus până marți seară situația din coaliție ar urma să fie tranșată.

„Noi nu avem altă construcție politică posibilă decât cu USR PLUS. (…) Sper ca lucrurile să se calmeze și nu vă pot spune că în seara asta, după coaliție, va ieși fum alb. Probabil ambele partide vor sta pe poziții de forță, dar pot să vă garantez că până mâine seară lucrurile se vor încheia și vom merge în aceeași formulă. Nu se pune problema ca Florin Cîțu să plece. Florin Cîțu este premierul de care are nevoie România, se bucură și de sprijinul PNL”, a declarat Rareș Bogdan, precizând că cei de la USR PLUS sunt așteptați să vină cu o propunerea pentru funcția de ministru al Sănătății.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Rareș Bogdan: Nu cedăm, nu-l schimbăm pe Florin Cîțu, nu cedăm un alt minister decât cele negociate

 Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români

”Nu cedăm, nu-l schimbăm pe Florin Cîțu, nu cedăm un alt minister decât cele negociate în decembrie, nu am greșit cu absolut nimic”, a mai spus Rareș Bogdan.

Prim-vicepreședintele PNL a mai declarat că aștepată ca cei de la USR PLUS să vină cu propuneri ”nu cu aberația că vrem să schimbăm premierul”.

“Îi aștept să spună că vrem să introducem votul în două tururi. Mi-ar fi plăcut să văd și eu reforma promisă. E clar că a fost o problemă la Ministerul Sănătății, dacă ceilalți miniștri nu au avut de ce să se plângă. Cred că lucrurile trebuie să se desfășoare extrem de repede, se vede și de la Bruxelles. Nu avem niciun motiv să avem astfel de sincope care nu au niciun motiv”, a mai spus Bogdan.

Totodată, liberalul s-a declarat convins că președintele Klaus Iohannis este ”extrem de mâhnit și trist pentru ceea ce se întâmplă”.

„Președintele Klaus Iohannis este un președinte care stă în haina constituțională, este un om care știe exact jocul politic internațional și știe cât de important este PNRR-ul, știe că nu avem nevoie de astfel de sincope, în acest moment.

Sunt convins că este extrem de mâhnit și trist pentru ceea ce se întâmplă. Nu ar fi vrut să stingă cu apă un incendiu care nu trebuia să izbucnească”, a mai spus Rareș Bogdan.

 

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here