„Eu le spun colegilor din USR-PLUS, cu simpatie, cu încredere, să nu facă declarații pe care să nu le poată retrage ulterior”, a avertizat europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, în contextul reacțiilor avute de membri marcanți ai USR-PLUS după ce premierul Florin Cîțu l-a demis pe Vlad Voiculescu din funcția de ministrul al Sănătății.

 

Rareș Bogdan, ”sfat” pentru colegii din USR-PLUS

 

„Eu le spun colegilor din USR-PLUS, cu simpatie, cu încredere, să nu facă declarații pe care să nu le poată retrage ulterior. Eu cred în continuare în viitorul alianței, cred că suntem condamnați să guvernăm împreună, cred că doar împreună putem reuși, ca să parafrazez un celebru slogan al anilor ’96 – 2000 al Convenției democratice.

Cred că responsabilitatea trebuie să ne caracterizeze și cred că vom depăși această criză politică, cu Florin Cîțu premier, cu Ludovic Orban președinte al Camerei Deputaților și într-un parteneriat cu președintele Klaus Iohannis”, a declarat Rareș Bogdan în emisiunea ”Dosar de Politician”, moderată de Silviu Mănăstire pe B1 TV. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here