PSD a anunțat, luni, prin vocea purtătorului de cuvânt, Radu Oprea, că va lua o decizie cu privire la depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva guvernului în funcție de hotărârea care se va lua în ședința de luni a coaliției de guvernare. ”Dacă USR PLUS hotărăsc să iasă de la guvernare, moțiunea de cenzură nu-și mai are rostul”, a spus Radu Oprea, adăugând că PSD nu va vota în Parlament un nou guvern condus de Florin Cîțu sau un guvern minoritar.

 

Ce spune purtătorul de cuvânt al PSD despre depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Cîțu

 

”PSD a anunțat că vom depune o moțiune în această sesiune. Exisă un singur glonț pe care avem voie să-l tragem. Acesta este într-o țină mișcătoare. Dacă USR PLUS decid azi să se retragă de la guvernare, acastă țintă mișcătoare dispare.

În aceste condiții, o moțiune de cenzură trebuie depusă atunci când știm că vom avea rezultate.  

Acești oameni sunt decuplați, sunt în zona lor de confort și nu își dau seama ce se întâmplă în România, cum trăiesc românii”, a spus purtătorul de cuvânt al PSD.

Radu Oprea a dat asigurări însă că PSD nu va acorda votul în Parlament unui nou guvern condus de Florin Cîțu.

”Totul este în funcție de ce hotărăsc azi cei de la guvernare. Dacă USR PLUS hotărăsc să iasă de la guvernare, moțiunea de cenzură nu-și mai are rostul.

PSD nu va vota un nou guvern Florin Cîțu și nu va susține un guvern minoritar”, a mai spus reprezentantul PSD.Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români

Radu Oprea: Dacă USR PLUS hotărăsc să iasă de la guvernare, moțiunea de cenzură nu-și mai are rostul. PSD nu va vota un nou guvern Florin Cîțu și nu va susține un guvern minoritar

Liderii coaliției de guvernare ar urma să se reunească, luni, într-o ședință, prima de după revocarea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății, decizie ce a generat tensiuni între partenerii din Executiv.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here