Marcel Ciolacu, președintele PSD, a anunțat duminică, la Târgoviște, că social-democrații intenționează să depună un proiect de lege prin care să oprească migrația parlamentarilor de la un partid, la altul.

Marcel Ciolacu a anunțat că PSD vrea să depună un proiect de lege prin care „să nu mai poată să existe migrația politică în Parlament”

 

„A mai existat un asemenea proiect de lege, atunci Curtea Constituţională a spus că nu-i constituţional, pentru că era vot uninominal. Gândim să depunem aşa ceva, ţinând cont că s-a revenit la votul pe liste (…). Să nu mai poată să existe migraţia politică în Parlament”, a declarat Marcel Ciolacu, într-o conferință de presă, potrivit Agerpres.

Întrebat când va fi depusă inițiativa respectivă, președintele PSD a răspuns: „Vom discuta şi cât de curând”.

Marcel Ciolacu și secretarul general al formațiunii social-democrate, Paul Stănescu, au participat duminică la o acțiune politică în Dâmbovița, unde s-au întâlnit cu parlamentari ai județului, primari, membri ai Comitetului executiv al PSD Dâmbovița.

„Cu respectarea normelor în vigoare”, a precizat Marcel Ciolacu, adăugând totodată că la întâlnire a participat un număr restrâns de persoane.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here