Primăvara a început cu scandal în Parlament: jigniri, țipete și ironii la prezentarea bugetului pentru anul 2021. În timp ce susținea discursul în plen, Florin Cîțu a fost întrerupt de mai multe ori. La un moment dat, un pesedist i-a oferit premierului o păpușă.

Pesediștii au cerut insistent dublarea alocațiilor copiilor și pentru a fi mai convingători, într-un spirit ironic, i-au făcut cadou un bebeluș de jucărie, cu scutec lui Cîțu. 

 

Reacția lui Ludovic Orban și a lui Florin Cîțu, după ce premierul a primit de la PSD o păpușă drept cadou

 

Ludovic Orban a reacționat primul, în urma cadoului inedit al PSD. 

„Probabil păpușile pe care le-ați adus sunt păpușile pe care le-ați manipulat de 30 de ani și păpușile cu care i-ați confundat pe români.

Și nu vă mai țineți de astfel de comportament lipsit de orice fel de civilizație și bun simț! Domnul Popa vă rog să părăsiți tribuna!”, a declarat Ludovic Orban.

Imediat a reacționat și Cîțu.

„Văd și românii pe ce cheltuiesc banii din taxe, cei de la PSD. Îi aruncă, dar asta este.Diana Şoşoacă s-a dat în spectacol, în plenul Parlamentului: l-a chemat pe Marcel Ciolacu la protestul din 7 martie şi a desfiinţat bugetul

(…) Vreți alocații, eu credeam că sunt pentru copii, dar văd că le vreți voi. Vă înțeleg că vă trebuie bani de buzunar, dar asta este.

PSD țipă pentru că nu mai pot fura. Atât au înțeles ei din bugetul României. Țipă și înjură”, a declarat Cîțu. 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here