Au fost proteste, sâmbătă seară, la Ministerul Sănătății. Simpatizanții AUR au ieșit în stradă pentru a cere demisia ministrului Vlad Voiculescu după tragedia de la spitalul ”Matei Balș”. George Simion a anunțat că va depune o moțiune în Parlament împotriva lui Voiculescu. Surprinzător, de la proteste a lipsit Diana Șosoacă, cea mai vehementă contestatară a Guvernului, informează B1 TV.

 

Membri și simpatizanți ai AUR au protestat la Ministerul Sănătății, după tragedia de la ”Matei Balș”

 

Simpatizanții AUR s-au strâns în jurul orei 16.00, în fața Ministerului Sănătății, pentru a cere demisia lui Vlad Voiculescu, cel considerat de ei responsabil pentru tragedia de la ”Matei Balș”. Liderul formațiunii, George Simion, s-a declarat, însă, nemulțumit că la protest nu au venit mai mulți oameni.

„De ce nu s-a organizat până acum un protest? De ce cei pe care îi vedem nu sunt în stradă, e voie doar când sunt unii în Opoziție? Sănătatea a avut bugete mai mari și banii au fost cheltuiți netransparent. De ce nu sunt toți românii aici, în stradă?”, a susținut Simion.

Foto: Inquam Photos / George Călin

 

 Templul indian cu o uşă din aur pe care n-o poate deschide nimeni. Ce se ascunde aici poate provoca Al III-lea Război Mondial

Parlamentarul a declarat că va depune moțiune simplă împotriva lui Vlad Voiculescu și l-a atacat și pe Raed Arafat.

„Ministrul Sănătății și Arafat, care e nemuritori și rece… Mulți români se gândesc: schimbă Guvern după Guvern, accident după accident. Sper ca o majoritate va vota ca să nu mai murim în spitale. Nu e de ajuns atâta batjocură?”, a mai spus coliderul AUR.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Simpatizanții AUR au scandat minute în șir, în fața instituției, și au promis că aceste proteste sunt doar începutul.

Foto: Inquam Photos / George Călin

 

Adriana Bahmuțeanu, la protestul celor de la AUR din fața Ministerului Sănătății

 

O prezență exotică la protest a fost Adriana Bahmuțeanu.

„Eu sunt șocată! Eu sunt afectată după ce am văzut… 

Mi-e frică de nosocomiale, îmi e frică că pot să ard carbonizată sau să iau bacterie din cauza căreia să mor. E inadmisibil să n-avem spital! Să se ducă acasă! Lăsați-i pe alții, la pușcărie cu voi!”, a spus ea.
 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here