Meteorologii Administrației Naționale de Metorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru sâmbătă, 27 martie 2021. Potrivit acestora,astăzi, vremea va fi predominant frumoasă.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 27 martie 2021

 

Mai exact, astăzi, valorile termice vor fi în general apropiate de mediile multianuale. Pe parcusul zilei, spre deosebire de ziua anterioară, vremea va fi predominant frumoasă, cerul va fi variabil în nord-est şi mai mult senin în rest. Spre seara şi noaptea, înnorările se vor accentua în jumătatea de nord-vest a ţării, unde se vor semnala precipitaţii, slabe cantitativ, sub formă de ploaie. Trecător, în Transilvania şi la munte vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 şi 17 grade, iar cele minime se vor situa între -1 şi 7 grade, cu valori mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -7 grade.

Prognoza meteo pentru București

 

În Capitală, vremea va fi frumoasă şi va deveni normală termic pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă va fi de 1…3 grade.

Prognoza meteo la munte

 

La munte, cerul va fi mai mult senin ziua şi se va înnora treptat din a doua parte a intervalului la început în masivele vestice apoi în cea mai mare parte a zonei montane. Temporar, în Carpaţii Occidentali şi pe arii restrânse în vestul Carpaţilor Meridionali va ploua, iar în nordul Carpaţilor Orientali se vor semnala precipitaţii mixte.A murit Cornelia Catanga! Cu ce medicament s-a tratat pentru a scăpa de COVID-19. Noi detalii ies la iveală

La altitudini mari vor predomina ninsorile. Valorile termice vor creşte faţă de intervalul anterior.

Prognoza meteo pe litoral

 

La malul Mării Negre este posibil să plouă slab în timpul nopții. Temperatura maximă va fi de 13 grade Celsius, iar cea minimă de 5  grade Celsius.

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here