Meteorologii Administrației Naționale de Metorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru joi, 25 martie 2021. Potrivit acestora,astăzi, vremea va fi rece pentru această dată.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 25 martie 2021

 

Mai exact, astăzi, spre deosebire de ziua anterioară, cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate pe parcursul zilei în jumatătea de sud-est a teritoriului. Pe alocuri vor fi precipitaţii slabe, mixte în Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei şi ninsoare la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în masivele sudice, în special la altitudini mari, unde zapăda va fi spulberată, iar pe parcursul zilei şi în regiunile estice şi sud-estice.

Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 11 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -9 şi 2 grade. Izolat va fi ceaţă, iar noaptea, îndeosebi în jumatătea de vest a ţării, local se va produce brumă.

Prognoza meteo pentru București

 

În Capitală, vremea va fi rece pentru această dată. Cerul va avea înnorări, mai persistente pe parcursul zilei, când vor fi condiţii pentru precipitaţii slabe mixte. 

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de -4…-1 grad.

Prognoza meteo la munte

 

La munte, vremea se va menţine rece, deşi valorile termice vor fi în creştere uşoară faţă de ziua precedentă. Cerul va fi temporar noros. Local, mai ales pe parcursul zilei, va mai ninge în general slab în Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii Orientali, unde şi vântul va avea intensificări, în special la altitudini mari spulberând zăpada.Cum a fost ucis un tânăr de 21 de ani din Suceava de o căprioară? Accidentul bizar s-a petrecut în Germania

Prognoza meteo pe litoral

 

La malul Mării Negre, astăzi, cerul va fi acoperit de nori în timpul zilei. Temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius, iar cea minimă de 2 grade Celsius.

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here