Meteorologii Administrației Naționale de Metorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru miercuri, 24 martie 2021. Potrivit acestora,astăzi, vremea va fi în continuare deosebit de rece.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 24 martie 2021

 

Mai exact, astăzi, la fel ca și în ziua anterioară, în cea mai mare parte a ţării, vremea va fi deosebit de rece. În centrul, estul şi sudul ţării vor fi înnorări accentuate şi vor fi perioade în care se vor semnala precipitaţii predominant sub formă de ninsoare, pe arii relativ extinse ziua şi în restrângere noaptea. În restul teritoriului înnorarile vor fi temporare şi doar cu totul izolat vor fi posibile precipitaţii slabe, la începutul intervalului.

Temperaturile maxime se vor încadra între -1 şi 9 grade, cu cele mai ridicate valori în vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -10 şi 0 grade.

Prognoza meteo pentru București

 

În Capitală, vremea va fi închisă şi va deveni deosebit de rece. Cu precădere în prima parte a intervalului vor fi perioade în care se vor semnala precipitaţii slabe sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări pe parcursul zilei când la rafală se vor atinge viteze în jurul a 40 km/h.

Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă de -4…-1 grad.

Prognoza meteo la munte

 

La munte, vremea va fi deosebit de rece, geroasă îndeosebi dimineaţa şi noaptea, la altitudini de peste 1500 m. În Carpaţii Meridionali şi Carpaţii Orientali vor fi înnorări persistente şi pe arii extinse, cu precadere în cursul zilei va ninge şi va continua să se depună strat nou de zapadă, peste cel deja semnificativ preexistent, pe alocuri moderat cantitativ. Vântul va prezenta intensificări cu rafale de peste 70…90 km/h, la altitudini în general de peste 1500 m, unde ninsoarea va fi viscolită, zăpada spulberată şi vizibilitatea redusă sub 100 m.Primele fotografii cu chipul femeii care atacat-o pe Mirela Vaida. Pe cine ar fi vrut, de fapt, să lovească (FOTO)

Prognoza meteo pe litoral

 

La malul Mării Negre, astăzi, cerul va fi acoperit de nori în timpul zilei. Temperatura maximă va fi de 6 grade Celsius, iar cea minimă de 0 grade Celsius.

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here