Meteorologii Administrației Naționale de Metorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru marți, 23 martie 2021. Potrivit acestora,astăzi, vremea se va menţine deosebit de rece.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 23 martie 2021

 

Mai exact, vremea se va menţine deosebit de rece în cea mai mare parte a ţării. Cerul va avea înnorări, iar în cursul zilei, temporar, vor fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare şi lapoviţă pe arii extinse în Maramureş, Moldova şi Transilvania, mixte local în Oltenia. Vor fi ploi mai ales pe alocuri în Muntenia şi Dobrogea şi izolat în Crişana şi, posibil, în Banat. Vântul va avea intensificări în cursul zilei în majoritatea regiunilor, iar noaptea mai ales în est şi la munte, unde vor fi rafale în general de 55…65 km/h, spulberând zăpada.

Temperaturile maxime se vor încadra între 2 grade în estul Transilvaniei şi 10 grade în Banat şi Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -10 şi 2 grade.

Prognoza meteo pentru București

 

În Capitală, vremea va fi rece, chiar dacă în orele amiezii se vor înregistra valori mai ridicate decât în ziua precedentă. Pe parcursul zilei, cerul va fi parţial noros, iar condiţiile pentru precipitaţii vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat, trecător cu uşoare intensificări, de până la 35…40 km/h, în prima parte a zilei.

Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă de -3…-1 grad.

Prognoza meteo la munte

 

La munte, vremea se va menţine deosebit de rece pentru ultima decadă a lunii martie. Cerul va avea înnorări şi temporar va ninge mai ales în Carpaţii Meridionali şi Orientali. Vântul va avea intensificări, cu rafale în general de 55…65 km/h, spulberând zăpada. Valorile termice nu vor avea variaţii semnificative faţă de intervalul anterior.Dr. Flavia Groșan nu a fost sancționată de Colegiul Medicilor, dar a primit un avertisment. Ce presupune acesta

Prognoza meteo pe litoral

 

La malul Mării Negre, astăzi, cerul va fi parțial înnorat în timpul zilei. Temperatura maximă va fi de 5 grade Celsius, iar cea minimă de 0 grade Celsius.

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here