Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru marți, 23 februarie 2021. Potrivit acestora, astăzi vremea va fi deosebit de caldă.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 23 februarie 2021

 

Mai exact, astăzi, spre deosebire de ziua anterioară, vremea va fi deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii februarie în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în zonele de deal şi de munte, unde cerul se va menţine mai mult senin. Ceaţa va fi pe alocuri asociată cu chiciura, iar izolat va fi burniţă şi se va depune polei.  Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, la altitudini mari.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 6 şi 17 grade, iar cele minime între -5 şi 6 grade.

Amintim că meteorologul Radul Ilea a vorbit pentru B1 TV despre prognoza meteo de săptămâna acesta. Potrivit acestuia, cerul va rămâne înnorat, izolat, doar în zonele joase de relief, unde se va semnala și ceață. Cele mai ridicate temperaturi vor fi resimțite în Banat și Oltenia.

“Într-adevăr, o vreme cu aspecte de primăvară, doar niște nori joși și ceață în zonele joase de relief mai împiedică aspect de vreme frumoase. În schimb, în zonele deluroase și pe la munte, mai mult senin în următoarele zile. Ca aspect, vreme în general frumoasă la munte, mai mohorâtă în zonele joase, iar sub raport termic, o vreme mai caldă decât în mod obișnuit pentru acestea perioadă. Cel mai cald va fi sud-vestul țării, adică prin sudul Banatului și prin vestul Olteniei”, a spus meteorologul.

Prognoza meteo pentru București

 

În Capitală, vremea va fi caldă pentru ultima decadă a lunii februarie. Cerul va fi mai mult senin, dar la începutul zilei şi din nou în a doua parte a nopţii va fi ceaţă sau nebulozitate joasă. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura maxima va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de 0…2 grade.Ghicitoarea lui Albert Einstein, pe care doar oamenii de geniu o pot rezolva. Dacă ştii răspunsul, ai un IQ impresionant!

Prognoza meteo la munte

 

La munte, vremea va fi deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii februarie. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la altitudini mari. Temperatura aerului va creşte uşor faţă de ziua precedentă.

Prognoza meteo pe litoral

 

La malul Mării Negre cerul va fi predominant înnorat în timpul zilei. Temperatura maxima va fi de 6 grade Celsius, iar cea minimă de 2 grade Celsius.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here