Vineri, vremea se va menţine la fel rece ca în zilele trecute. Cerul va avea înnorari accentuate în nord-estul şi centrul ţarii, iar în celelalte regiuni se va degaja treptat, mai ales dupa-amiaza şi noaptea.

 

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 19 martie 2021

 

Precipitațiile vor persista până sâmbătă dimineață, în cea mai mare parte a țării. La munte va ninge, în sudul Banatului, în Transilvania, în Maramureș, în cea mai mare parte a Moldovei precum și în zona subcarpatică a Olteniei și a Munteniei treptat vor predomina ninsorile, iar în rest vor fi mai ales ploi. Local se vor acumula cantități de apă ce vor depăși 15…20 l/mp și pe arii restrânse 25 l/mp, îndeosebi în zona de munte.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificari în sud-vest şi, trecator şi izolat, pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor situa între 0 şi 10 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -8 şi 0 grade.

 

Prognoza meteo în București

 

În Capitala, cerul va prezenta înnorari, iar în cursul zilei trecator va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maxima va fi de 6…8 grade, iar cea minima de -3…0 grade.

 

Prognoza meteo la munte

Pentru zona montană este în vigoare până sâmbătă dimineață, un cod galben de ninsori însemnate cantitativ și strat de zăpadă în creștere semnificativă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificari izolate pe creste.Dramă în televiziune! Prezentatoarea celei mai iubite emisiuni a murit din cauza cancerului

 

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here