Săptămâna debutează cu o vreme închisă și ploi în majoritatea regiunilor. De altfel meteorologii anunță că până la finalul lunii aprilie vom avea parte de zile friguroase și ploioase, cu temperaturi mult mai scăzute decât cele normale pentru această dată.

 

 

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 19 aprilie 2021

 

Luni, în zonele de sud și sud-est, vremea va fi închisă, cu ploi pe arii extinse mai ales în a doua parte a zilei și în timpul nopții. Sunt așteptate precipitații moderate cantitativ, de până la 25 l/mp.

În restul țării, cerul va fi temporar noros şi local va ploua slab.

La munte vor fi precipitaţii mixte, iar la altitudini de peste 1.700 m va ninge.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificari mai ales în a doua parte a zilei, în sud-estul țării şi în zona montană înaltă.

Temperaturile maxime vor continua să fie mai scăzute decât cele normale pentru a doua jumătate a lunii aprilie și vor fi cuprinse între 10 şi 16 grade, în timp ce minimele se vor încadra între 2 şi 9 grade.Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!

 

Prognoza meteo pentru București

 

Și în Capitală vremea va fi predominant închisă. Va ploua începând din doua parte a zilei. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul a 12 grade Celsius, iar cea minima va fi de 7…8 grade.

 

Prognoza meteo la munte

 

În Carpaţii Meridionali şi în cei de Curbură, vremea va fi în general închisă şi, pe arii extinse în special în a doua parte a zilei şi noaptea, vor fi ploi şi lapoviţă. La peste 1.700 m va ninge.

În restul masivelor, cerul va fi temporar noros şi local se vor semnala precipitaţii slabe mixte. 

 

Prognoza meteo pe litoral

 

La malul mării sunt așteptate ploi slabe, mai ales în timpul dimineții și după-amiaza. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade Celsius, în timp ce minima va fi de 8 grade.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here