Meteorologii anunță pentru ziua de duminică o vreme în continuare închisă și rece pentru această dată, în cea mai mare parte a teritoriului, fiind așteptate ploi temporare în majoritatea regiunilor.

 

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 18 aprilie 2021

 

Duminică vom avea parte de o vreme mohorâtă în cea mai mare parte a ţării, cu temperaturi mult mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă. Maximele termince vor fi cuprinse între 6 şi 15 grade, în timp ce valorile minime se vor situa între -1 şi 7 grade. Temporar, mai ales pe parcursul zilei, va ploua în toate regiunile, iar la munte se vor semnala precipitaţii mixte.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificari pe crestele montane, dar și în sud-vestul, sudul şi centrul țării.

 

Prognoza meteo pentru București

 

Și în Capitală sunt așteptate ploi și o vreme rece. Cerul va fi înnorat şi temporar va ploua, mai ales în timpul zilei. Temperatura maximă va ajunge până la valoarea de 10 grade Celsius, în timp ce minima va fi de 5-6 grade.

 

Prognoza meteo la munte

 Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune

La munte, vremea va fi în general închisă şi mai rece decât în mod normal pentru jumătatea lunii aprilie. Temporar, vor fi precipitaţii mixte, iar izolat, cantitaţile de apa vor depăşi prin cumulare 15 l/mp.

 

Prognoza meteo pe litoral

 

La malul mării sunt șanse mari să plouă începând din după-amiaza zilei de duminică. Temparatura maximă va fi de 12 grade Celsius, în timp minima va ajunge până la 8 grade.

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here