Sâmbătă, vremea se va încalzi uşor, însa temperaturile rămân scăzute pentru aceastăm perioadă a anului. Cerul va prezenta înnorari, mai accentuate spre seara şi noaptea, când va ploua în sud-vestul, sudul, pe arii restrânse în centrul ţarii şi izolat în rest.

 

Prognoza meteo în principalele regiuni ale țării

 

În Banat, Crișana și Maramureș, încălzirea vremii din 16 – 19 aprilie va apropia regimul termic de normalul perioadei prin valori medii ale temperaturilor maxime de 15…16 grade şi ale temperaturilor minime de 4…5 grade.

În Moldova, temperaturile diurne se vor situa în medie între 10 și 12 grade, cu ușoară tendință de creștere, media maximelor urmând să atingă valori de 14…15 grade în acest weekend.

În Dobrogea se întregistrează o creștere a maximelor spre medii de 14…15 grade. Minimele termice se vor situa în medie între 5 și 7 grade.

Începând cu data de 17 aprilie, în Muntenia și Oltenia, tendința temperaturilor va fi de creștere ușoară și treptată, media maximelor urmând să atingă valori în jurul a 16 grade, sâmbătă și duminică. Minimele termice se vor situa în medie între 3 și 6 grade.

 

Prognoza meteo în București

 

În Capitală, vremea se va încălzi faţa de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales spre seară şi noaptea, când va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maxima va fi de 14…15 grade, iar cea minima de 5…6 grade.

 Liviu Dragnea, ELIBERAT din închisoare? Vestea pe care o aștepta fostul șef al PSD

 

Prognoza meteo la munte

 

La munte, vremea se va menţine rece, deşi valorile termice vor creşte uşor faţa de ziua precedenta. Cerul va avea înnorari, mai accentuate spre seara şi noaptea, când se vor semnala precipitaţii mixte pe arii extinse în Carpaţii Meridionali şi local în restul zonei montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 şi 16 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 şi 7 grade. 

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here