Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru duminică, 14 martie 2021. Potrivit acestora, vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 14 martie 2021

 

Mai exact, astăzi, spre deosebire de ziua anterioară, valorile termice, în creştere faţă de intervalul anterior în sud, centru şi est, vor caracteriza o vreme cu mult mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, în aproape toată ţara. Cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua, ziua în vest şi nord-vest, iar seara şi noaptea şi în sud-vest, centru şi nord. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil, iar înnorări şi ploi se vor semnala pe arii restrânse, în partea a doua a intervalului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 şi 7 grade.

Prognoza meteo pentru București

 

În Capitală, vremea se va încălzi faţă de zilele anterioare. Cerul va fi mai mult senin, dar dimineaţa şi noaptea va fi ceaţă, iar spre sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperatura maxima va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 3….5 grade.

Prognoza meteo la munte

 

La munte, valorile termice, în creştere faţă de intervalul anterior, vor caracteriza o vreme mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult noros şi temporar vor fi precipitaţii mixte. Pe creste va ninge, în special în nordul Carpaţilor Orientali, unde se va depune un strat mai consistent de zăpadă. Cantitaţile de apă vor depaşi local 15…20 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în special pe creste, spulberând zăpada.Puțini știu acest lucru. Ce este categoria B1 la permisul auto. Ce poți conduce cu ea în 2021

Prognoza meteo pe litoral

 

La malul Mării Negre, astăzi, va ploua slab seara și în timpul nopții. Temperatura maximă va fi de 12 grade Celsius, iar cea minimă de 7 grade Celsius.

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here