Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru marți, 12 ianuarie 2021. Potrivit acestora va ninge în toată țara.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 12 ianuarie 2021

Mai exact, spre deosebire de ziua anterioară, va ninge în toată țara, iar în sud-estul țării va ploua. Vântul va sufla slab, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 grad şi 5 grade Celsius, mai ridicate pe litoral, spre 7 – 8 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 şi 3 grade Celsius. Se va depune polei. Îndeosebi noaptea, va fi ceaţă.

În această săptămână, cu excepția extremității de sud și de sud-est a țării, unde temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, mai ales în zonele montane.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în sud-est și la munte.

Prognoza meteo pentru București

În Capitală va mai ninge, dar vor fi şi intervale cu lapoviţă şi ploaie şi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat cu rafale de 20 – 30 kilometri pe oră. Temperatura maximă va fi de 2 grade Celsius, iar cea minimă de 0 grade Celsius.

Prognoza meteo la munte

La munte va ninge în continuare. Vântul va sufla slab, cu unele intensificări în nordul Carpaţilor Orientali, noaptea. Temperaturile maxime se vor situa între -6 și 0 grade Celsius. Cel mai cald va fi mâine în Poiana Brașov și Predeal.

Prognoza meteo pe litoral

La malul Mării Negre, marți, va ploua slab dimineața și după-amiaza. Temperatura maximă va fi de 4 grade Celsius, iar cea minimă de 1 grad Celsius.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here