Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru miercuri, 10 februarie 2021. Potrivit acestora, la munte vor fi înnorari şi va ploua, pe arii extinse seara şi noaptea.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 10 februarie 2021

 

Mai exact, astăzi, spre deosebire de ziua anterioară, vremea va fi apropiată de normal din punct de vedere termic în nord şi nord-est şi se va menţine deosebit de caldă pentru această dată în rest. În jumătatea de vest a ţării şi la munte vor fi înnorări şi va ploua, pe arii extinse seara şi noaptea. În celelalte regiuni cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi ploi slabe doar pe arii restrânse mai ales spre sfârşitul intervalului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, în special în zona înaltă a Carpaţilor Meridionali, unde rafalele vor depăşi temporar 80 km/h, iar pe arii restrânse şi în rest.

Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 18 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -1 şi 7 grade.

În această săptămână, meteorologii anunță că valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, dar mai ales în extremitatea de sud a țării.

Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea vestică a țării, dar mai ales în zonele montane din vest și nord, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru București

 

În Capitală, vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în cursul nopţii, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în prima parte a zilei.

Temperatura maximă se va situa în jurul a 16 grade, iar cea minimă va fi de 4…6 grade.Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt…

Prognoza meteo la munte

 

La munte, Cerul va fi mai mult noros, iar treptat dinspre masivele vestice aria ploilor se va extinde şi va cuprinde cea mai mare parte a zonei montane. La altitudini mari, precipitaţiile vor fi mai ales sub formă de ninsoare. Regimul termic va fi caracterizat de valori mai mari decât cele climatologic specifice datei.

Prognoza meteo pe litoral

 

La malul Mării Negre, astăzi este posibil să plouă slab în timpul nopții. Temperatura maxima va fi de 15 grade Celsius, iar cea minimă de 5 grade Celsius.





Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here