Sâmbătă, vremea se va menține în continuare rece pentru această perioadă în cele mai multe regiuni ale țării, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

 

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 10 aprilie 2021

Temperaturile vor continua să fie mai scăzute decât cele normale pentru începutul lunii aprilie. Pentru ziua de sâmbătă meteorologii anunță că vom avea parte de vreme rece, chiar deosebit de rece dimineaţa şi noaptea, în cea mai mare parte a ţarii. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 şi 17 grade Celsius, iar valorile minime se vor încadra între -9 şi 8 grade.

 

Prognoza meteo pentru București

 

În București, temperaturile vor fi puțin mai ridicate comparaiv cu zilele precedente, însă vremea va fi înca rece pentru aceasta dată, mai ales dimineaţa şi noaptea.

Locuitorii Capitalei se vor putea bucura de un cer senin, iar vântul va sufla slab pâna la moderat.

Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 15 grade, iar valorile minime vor fi cuprinse între -1 și 1 grad Celsius. Noaptea, vor fi condiţii de brumă.Acestea sunt NOILE SIMPTOME care pot indica o agravare a COVID-19. Vezi LISTA completă

 

Prognoza meteo la munte

 

Și la munte temperaturile vor fi în creștere ușoară faţa de intervalul anterior. Cu toate acestea, vremea se va menține rece pentru această dată, în special dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, mai mult senin seara şi noaptea, iar vântul va sufla slab şi moderat.

 

Prognoza meteo pe litoral

 

La malul mării, pentru ziua de sâmbătă sunt așteptate valori termice maxime de până la 13 grade Celsius și minime de până la 5 grade. Cerul va fi senin, cu șanse foarte mici de precipitații.

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here