Joi, 1 aprilie 2021 vremea va fi calda pentru aceasta data în cea mai mare parte a ţarii. Spre seară, în vest, în nord și centru sunt prognozate averse ploi însoțite de descărcări electrice.

Temperaturile maxime se vor situa între 9…10 grade pe litoral şi 22 de grade în vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 şi 10 grade.

 

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 1 aprilie 2021

Ziua va fi însorită în general, însă mai apar unele înnorari în nord-vest şi în zonele de munte, unde izolat se vor semnala ploi de scurta durata. Spre seara şi în cursul nopţii, înnorarile se vor accentua şi vor fi averse, însoţite şi de descarcari electrice, în Maramureş, cea mai mare parte a Transilvaniei şi pe arii mai restrânse în Crişana, Banat şi în jumatatea de nord a Moldovei. Izolat, îndeosebi în nordul Carpaţilor Orientali, cantitaţile de apa vor depaşi 15…20 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificari la munte, iar trecator şi în timpul ploilor.

 

Prognoza meteo pentru București

 

În Capitală, la noapte, cerul va fi variabil, cu unele înnorari în prima parte a nopţii când vor fi condiţii sa ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minima va fi de 4…5 grade, uşor mai scazuta în zona preoraşeneasca spre 2 grade.

 

Prognoza meteo la munte

 

Și în zona montană vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pâna la moderat. Temperatura maxima va fi de 17…18 grade, iar cea minima de 3…6 grade.Trei metode pentru a citi mesajele de pe WhatsApp fără ca expeditorul să vadă că i-ai dat cu SEEN

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here