Miercuri, vremea va deveni mai caldã decât în mod normal în majoritatea zonelor țării. Cerul va fi mai mult senin, dar pe arii restrânse, în primele ore cu precădere în regiunile intracarpatice, iar spre sfârșitul intervalului în zonele joase de relief îndeosebi din centru, sud şi est se vor semnala ceaţă.

Temperaturile maxime se vor încadra între 7…8 grade în depresiuni şi pe litoral şi 17…18 grade în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 şi 4 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei până în jurul valorii de -7 grade.

 Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, iar ziua, pe arii restrânse și în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -7 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 5 grade în Dealurile de Vest.

 

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 3 martie 2021

 

În Banat, temperaturile vor fi în creștere. Valorile termice diurne vor ajunge la 14…16 grade. Minimele se vor situa între 0 și 2 grade.

Și în Crișana va fi vreme caldă, cu maxime de 12…14 grade. Noaptea se vor înregistra valori între -1 și 2 grade Celsius. 

În Transilvania se vor resimți la amiază maxim 12 grade, iar noaptea, temperaturile vor scădea, spre -7 și -2 grade.

Pentru Maramureș sunt prognozate maxime de 10…12 grade și minime între -2 și 1 grad. Cine este bărbatul de 68 de ani, din Onești, care a sechestrat și apoi a ucis doi muncitori, pe balconul locuinței sale. Criminalul a sunat chiar el la 112

Temperaturile vor crește și în Moldova la începutul săptămânii, de la 5 la 14 grade, în timp ce media temperaturilor minime va oscila ușor în jurul valorii de 0 grade.

În Dobrogea se face cald mai ales ziua, astfel încât media temperaturilor maxime va crește de la 6 la 13 grade, în timp ce media temperaturilor minime se va situa între 2 și 4 grade.

În Muntenia sunt anunțate temperaturi diurne între 8 și 16 grade și nocturne, între 0 și 2 grade.

Maxime între 10 și 18 grade Celsius se vor resimți în Oltenia, în primele zile ale lunii martie, iar noaptea vor fi între 0 și 2 grade.

 

 

Prognoza meteo pentru București

Temperaturi ridicate vor fi și în Capitală. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, în creștere faţã de ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade, mai scãzutã în zona preorãşeneascã pânã spre -2 grade.

 

Prognoza meteo la munte

Miercuri, temperaturile vor fi mai ridicate decât în perioada anterioară și în zona montană și un vânt mai intens la altitudini mari. Cerul va fi mai mult senin, dar în orele dimineţilor, pe vai şi în depresiuni vor fi condiţii de ceaţa. Temperaturile maxime vor fi de 5…6 grade iar minimele  -7…-2 grade. 

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here