Se anunță prima demisie din cabinetul ministrului Vlad Voiculescu, de la Ministerul Sănătății, după tragedia de la Spitalul Matei Balș, din București. Ștefan Voinea, consilier învestit cu responsabilități de comunicare, se pregătește să se retragă din scenă, informează surse din cadrul instituției, citate de ȘtiripeSurse.ro. 

Tensiunile de la Ministerul Sănătății își spun cuvântul. Scandalul de după incendiul de la „Matei Balș”, înțepăturile cu CNCAV, organismul condus de către colonelul Valeriu Gheorghiță și secretarul de stat Andrei Baciu, respectiv comunicatul alarmant cu privire la reacțiile adverse ale vaccinului, după administrarea celei de-a doua doze BioNTech Pfizer, sunt doar o parte a motivelor care s-au acumulat într-un timp foarte scurt. Astfel, se pregătește demisia consilierului Ștefan Voinea, potrivit sursei citate. 

 

Schimbări majore la nivelul Ministerului Sănătății, anunțate de către Vlad Voiculescu

 

 

Încă din ianuarie s-au anunțat tensiuni majore între Vlad Voiculescu și Valeriu Gheorghiță, respectiv diverse instituții aflate în subordinea MS. Într-un interviu pentru Epoch Times, Vlad Voiculescu a anunțat că urmează să demită mai mulți oameni din cadrul ministerului și a instituțiilor din subordine. Ministrul USR PLUS intenționa să numească noi șefi la Casa Națională de Asigurpri de Sănătate și la Agenția Națională a Medicamentelor și a Dispozitivelor Medicale din România, potrivit Adevărul. 

De asemenea, pe fondul tensiunilor, Valeriu Gheorghiță era pregătit să-și depună mandatul, potrivit DC News. 

 

Au dat peste un aeroport părăsit acum 50 de ani. Au controlat zona şi… uluitor ce au mai găsit

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here