Președintele PSD, Marcel Ciolacu, cere președintelui Klaus Iohannis să anunțe un program privind renunțarea etapizată a restricțiilor. De asemenea, șeful PSD cere ca miniștrii surprinși fără masca de protecție, Vlad Voiculescu şi Raluca Turcan, „să zboare din funcţii”. „Nu există ”terorişti”, ”săraci” sau ”asasini”! Există doar români! Români disperaţi. Unii că mor de foame, alţii că sunt extenuaţi după un an de zile de luptă cu pandemia!

Toţi sunt revoltaţi de aroganţa, lipsa de transparenţă, deciziile contradictorii şi neaplicarea egală a legii, toţi simt că statul i-a abandonat, că au rămas pe cont propriu!

Acum este momentul ca Iohannis să se hotărască dacă este preşedintele tuturor românilor sau dacă va continua să întreţină ura şi haosul din societate. Acum Iohannis trebuie să anunţe urgent un plan de reducere etapizată a restricţiilor! Acum este momentul ca demnitari precum Voiculescu şi Turcan, care au sfidat regulile impuse tuturor cetăţenilor obişnuiţi, să zboare din funcţii!

Oamenii au nevoie de reguli clare aplicabile tuturor, de termene care să ofere un orizont de timp concret spre revenirea la normalitate şi de măsuri coerente pentru a le proteja locurile de muncă. Altfel, tensiunea socială se va transforma, rapid, într-un cutremur care va mătura şansele ţării de a ieşi din criză!”, a scris Marcel Ciolacu joi pe Facebook. 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here