Întrebat dacă își va da demisia în situația în care obiectivul de a vaccina peste 10 milioane de persoane până în septembrie, premierul Florin Cîțu a declarat că nu și-a asumat niciodată acest lucru, dar a sugerat că interesul este de a avea cât mai multe persoane vaccinate. Cu această ocazie premierul a precizat că în prezent campania se desfășoară mult mai bine decât se așteptau unii și a respins toate atacurile lansate de PSD:

“Dacă în septembrie vom avea 10,3 milioane de persoane vaccinate, eu cred că ar fi un succes. Până la urmă eu nu știu dacă obiectivul este să pice acest Guvern sau să avem cât mai multe persoane vaccinate în România. Ieri, România era pe locul 6 în UE, pe locul 18 la nivel global. Mulți nu ne-au dat această perspectivă, vedeau România pe ultimele locuri. Eu zic că mergem în direcția corectă.

 

Am văzut mesajele celor de la PSD. Eu nu cred că PSD mai are ceva de spus pentru următorii patru ani. Ar trebui ignorați în ceea ce privește mesajele publice. Ce au avut de spus au spus în 2017 când la câteva zile după ce au avut guvernul învestit lumea a ieșit în stradă cu sutele de mii”, a declarat premierul Florin Cîțu.


sursă

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here