PNL Caraș-Severin a anunțat că Biroul Politic Județean a decis, cu unanimitate de voturi, ca filiala să-l susțină pe Ludovic Orban pentru un nou mandat la șefia partidului. 

Liberalii au prezentat ca argumente rezultatele foarte bune ale PNL la alegerile din ultimii doi ani, performanța la guvernare și modalitatea în care Orban a condus formațiunea, „apreciată de marea majoritate a reprezentanților din administrația locală”.

„Îl cunosc pe Ludovic Orban de 30 de ani și am lucrat împreună multă vreme, inclusiv în Guvernul precedent. A reușit să unească partidul, să câștige alegeri, să-l aducă la guvernare, dar mai ales să fie un premier performant, în cea mai grea perioadă prin care a trecut România. În plus, aprecierea de care se bucură în rândul membrilor PNL, precum și deschiderea și disponibilitatea față de aceștia întăresc decizia mea personală cât și a filialei de susținere pentru Ludovic Orban”, a declarat președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela, potrivit unei postări pe Facebook a filialei.

Anul acesta are loc congresul pentru alegerea conducerii PNL.
 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here