Pentagonul a fost pus în faţa evidenţelor, după ce mai multe imagini în care ar apărea OZN-uri s-au “scurs” pe Internet. 

Reamintim că o serie de fotografii și clipuri video care prezintă “fenomene aeriene neidentificate” din 2019 și care au făcut obiectul unei scurgeri de informații reprezintă, într-adevăr, imagini reale ale unor obiecte zburătoare rămase neidentificate.

 

Marina americană a fotografiat obiectele extraterestre

 

Pentagonul a dezvăluit că fotografiile și imaginile video ale unor obiecte de forme triunghiulare care strălucesc și se mișcă printre nori au fost realizate de către angajați ai Marinei.

 

 

Puşcaşii marini au mai surprins în imagini alte trei OZN-uri: unul „sferic”, altul în formă de „ghindă” și altul care părea să aibă o structură „metalică”. Totuşi, oficialii Departamentului Apărării al SUA au refuzat să dezvolte subiectul, sub pretextul că “potențialii noștri adversari” ar putea folosi informaţiile în alte scopuri.Liviu Dragnea, ELIBERAT din închisoare? Vestea pe care o aștepta fostul șef al PSD

Pentagonul a făcut publice trei înregistrări video ale Marinei Statelor Unite, clasificate inițial „strict secret”, dar care au ajuns, printr-o scurgere de informații, pe Internet și care prezentau presupuse OZN-uri.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here