Oana Ursache, secretar de stat în Departamentul Românilor de Pretutindeni, din partea USR PLUS, se laudă pe Facebook cu faptul că ”neamul Ursăcheștilor“ a ajuns în Guvernul României. De altfel, ea nu este singura membră a familie sale care este angajată într-o instituție de la vârful statului. Potrivit Newsweek România, și fiica ei lucrează ca asistent parlamentar la cabinetul deputatei Simina Tulbure, din același USR PLUS.

“Neamul Ursăcheștilor, slăvit fie-i numele de țărani simpli, răzăși de pe dealurile Hușilor, cărora Ștefan însuși zice-se că le-a dat 14 prăjini odată și încă 12 altă dată, a ajuns în Guvernul României. Numele mi l-am luat de la mama și de la părinții ei, am sărit peste o generație și tare aș vrea să îl văd pe Tataia citind acum Monitorul Oficial, ca să vadă că nepoata lui e Secretară de Stat și uite așa a ajuns în guvern numele la care ținea atât de mult, odată cu nepoata care îi asculta vrăjită istoriile luptelor de la Cotul Donului.

E soare astăzi la București. Și îmi petrec prima zi cu noii colegi de la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni“, a scris Oana Ursache pe pagina sa de Facebook. 

La rândul său, fiica Oanei Ursache este angajată a Siminei Tulbure, deputată de Disapora.

„Am luat la mână și notițele pe care le-am luat în timpul interviului meu cu Sînziana și recunosc că deși sunt obosită, m-am bucurat să-mi aduc aminte de acel moment. Este o persoană pe care se vede de la o poștă că vrea să demonstreze și să se afirme, făcând lucruri bune pentru țară”, preciza Simina Tulbure într-un e-mail făcut public, potrivit sursei citate.

 

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here