Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat că discuțiile cu constructorii care și-au exprimat intenția de a participa la licitațiile pentru repararea rețelei de termoficare au fost “directe și tehnice”. Primarul Nicușor Dan le-a promis acestora că vor fi plătiți la timp. De asemenea, edilul a subliniat că vor exista două licitații diferite: una pentru repararea a 60 de km de rețea din bugetul local, alta pentru 210 km din fonduri europene.

“Discuțiile cu constructorii au fost extrem de directe și de tehnice. Oamenii au întrebat în cât timp putem să obținem autorizațiile, dacă îi plătim, diferite specificații tehnice, au puss probeme dacă trebuie să uniformizăm tipul de conducte pe care îl folosim, tot felul de lucruri tehnice, la care s-a răspuns în mod tehnic și din partea mea a fost garanția că o să îi plătim la timp. Asta a fost pe scurt discuția. A doua rundă de discuții o să fie marți, săptămâna viitoare la ora 16, la care și-au anunțat prezența alți constructori.

O să fie două licitații separate, o licitație pentru acești 60 de km pe care îi plătim din bugetul local, după aceea o licitație mai mare pentru cei 210 km din fonduri europene.

În momentul în care vom avea o schiță de caiet de sarcini o să o trimitem tuturor pentru ca să corectăm eventuale scăpări care pot duce la contestații”, a declarat Nicușor Dan.

 

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here