Nicolae Robu stă cu ochii pe Dominic Fritz „ca pe butelie”. Fostul edil al Timișoarei a lansat un nou atac dur la adresa primarului în funcție. 

Fostul primar îi reproșează lui Fritz faptul că a oprit lucrările în oraș în mod nejustificat, și de minciună. 

„DAȚI DRUMUL LUCRĂRILOR DIN ORAȘ, DOMNULE FRITZ!

♦️ Ați chinuit destul, timp de 4 luni, zeci și zeci de mii de timișoreni – evident: majoritatea oameni care, de bună credință, v-au votat, fie nemulțumiți de mine din diverse motive, fie curioși de un experiment ce părea interesant, cu un Primar tânăr, născut și crescut în Germania, cetățean german-! (…)

Timp de 4 luni nu s-a lucrat nimic în oraș, în condițiile în care, exceptând vreo 2 săptămâni, hai să zicem 4, o lună, incluzând și perioada de sărbători, vremea a fost excelentă! Deci, TREI LUNI de lucru pur și simplu le-ați irosit, pe spinarea timișorenilor! EU AȘ FI INAUGURAT BD. SUDULUI DE 1 DECEMBRIE, ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI, AȘA CUM AM ȘI ANUNȚAT PUBLIC! Dv ați oprit lucrările, când acolo, într-o lună, se putea termina totul! Inagurați-l măcar de 1 Aprilie! (…)”, a notat Robu, pe pagina de Facebook. 

 

DAȚI DRUMUL LUCRĂRILOR DIN ORAȘ, DOMNULE FRITZ! ♦️Ați chinuit destul, timp de 4 luni, zeci și zeci de mii de timișoreni…

Posted by Nicolae Robu on Friday, February 26, 2021

 

 Dorian Popa a dezvăluit cine era, de fapt, poliţistul mort în accidentul de motocicletă din faţa Casei Poporului

 

 

Fritz s-a născut în Germania și a lucrat peste 10 ani în administrația publică germană, înainte să fac pasul în politică locală din Timișoara. A venit în Timișoara în anul 2003, ca voluntar la un centru pentru copii defavorizați, al Fundației Caritas. De atunci a rămas în România, însă de anul trecut a devenit subiectul unor acuzații cu tentă ironică. Pentru cei doi ani care „lipsesc” din CV-ul său, Fritz a fost acuzat de mai mulți adversari politici că a fost șomer. 

„În toată istoria,în Timișoara,partidele, fără excepție și-au pus drept candidat de Primar persoane cu ocupații proeminente: profesori universitari, medici,ingineri,arhitecți etc.Asta și din respect față de funcția în sine,față de oraș și față de votanți. Denotă,oare,respect pt Timișoara,ca în 2020,să i se propună drept Primar,un șomer / întreținut? Întreb de principiu, depersonalizat și vă rog să analizați la rece. O fac din dragoste față de oraș și din responsabilitate”, a scris Robu pe Facebook.

În apărarea sa, Fritz a declarat că în cei doi ani s-a pregătit pentru funcția de primar. 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here