Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naționale, a anunțat joi că la nivelul MApN este dezbătut un proiect care se referă la construirea unui nou spital militar, precum și că a fost identificată o suprafață de teren în acest sens, în zona Ghencea din Capitală. Cât despre dimensiunea unității sanitare, demnitarul spune că „asta urmează să fie stabilit în cadrul procesului de proiectare”.

Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naționale, despre construirea unui nou spital militar, în zona Ghencea

 

„Este vorba despre un proiect pe care îl avem în dezbatere la nivelul Ministerului Apărării Naționale. Toate aceste elemente vor urma să se concretizeze. Cert este că am identificat suprafața de teren unde va urma să fie construit și a intrat în procesul tehnic de planificare a acestei noi facilități”, a declarat Nicolae Ciucă, care a precizat că spitalul va fi construit în zona Ghencea.

Întrebat cât de mare va fi noua unitate sanitară militară, Nicolae Ciucă a precizat: „Asta urmează să fie stabilit în cadrul procesului de proiectare”.

Anunțul a fost făcut după dezbaterea şi avizarea proiectului Legii bugetului de stat pe anul 2021 din Comisiile pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională ale Senatului și Camerei Deputaților.

 

 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here