Vicepremierul Dan Barna, colider USR-PLUS, a fost protagonistul unei scene care a stârnit uimire și o doză de revoltă în mediul online. Prezent, luni, în Camera Deputaților, acolo unde premierul Florin Cîțu a vorbit despre bugetul României pe acest an, Dan Barna și-a scăpat la un moment dat ochelarii pe jos. Barna n-a avut nicio pornire să-i ridice singur, așa că a fost nevoie de intervenția unui angajat al Camerei Deputaților. Toată scena a durat 33 de secunde, notează Libertatea.

 

Ce s-a întâmplat luni în Camera Deputaților

 

Premierul Florin Cîțu a fost invitat de PSD la ”Ora prim-ministrului” să vorbească despre bugetul de stat pe acest an. Teoretic, căci șeful Guvernului a găsit altă interpretare demersului: „Românii ar trebui să ştie că această invitaţie din partea PSD nu are nicio legătură cu bugetul României. Ei m-au invitat aici să vadă cât rezist la înjurăturile lor. Eu vă spun că acest prim-ministru rezistă”.

După discursul lui Florin Cîțu, a luat cuvântul Marcel Ciolacu, președintele PSD. Acesta a vorbit întâi despre situația minerilor din Valea Jiului, care recent au renunțat la protest după ce au primit asigurări privind plata salariilor. Ciolacu a trecut apoi la desființarea proiectului de buget propus de Guvernul Cîțu, despre care încă de duminică spusese că e „o tâmpenie”.

„Un buget de austeritate, un buget al sărăciei, un buget care nu oferă nicio perspectivă de dezvoltare a României”, a acuzat Marcel Ciolacu, în timpul ședinței din Cameră. 

Libertatea notează că, la un moment dat, cadrul s-a deschis larg și l-a surprins pe Barna.

 

Dan Barna a avut nevoie de ajutor să-și recupereze ochelarii de pe jos

 Ghicitoarea lui Albert Einstein, pe care doar oamenii de geniu o pot rezolva. Dacă ştii răspunsul, ai un IQ impresionant!

Așezat la stânga lui Florin Cîțu, vicepremierul Dan Barna ascultă și privește concentrat către ochelarii pe care îi ține între degete. La un moment dat, încearcă să-i așeze pe aparatul pentru votul electronic, se mai joacă un pic cu ei, apoi ochelarii pică de cealaltă parte a mesei.

Barna n-a avut nicio reacție. În schimb, colega care se afla lângă el s-a întors și a făcut un semn discret. Apoi încă unul. Un angajat al Camerei Deputaților s-a apropiat, doamna îi-a explicat ce s-a întâmplat, Barna a intervenit și el atunci și a făcut semn pentru a indica unde-i sunt ochelarii.

Omul trece prin spatele vicepremierului și, după câțiva pași, ochelarii sunt din nou în fața lui Dan Barna.

VIDEO poate fi văzut AICI de la minutul 19.52.
 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here