Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale organizează în cursul zilei de miercuri, 20 ianuarie, o conferință de presă referitoare la derularea programului POCA „Consolidarea capacităţii MADR de a elabora politici şi reglementări specifice în vederea implementării unui sistem strategic naţional pentru trasabilitatea şi integritatea produselor agroalimentare”, informează Agerpres.

Oboiectivul proiectului este acela de întări capacitatea de elaborare, de către Minister a proiectelor de politici publice în domeniul agroalimentar.

„Obiectivul general al proiectului este acela de a întări capacitatea Ministerului Agriculturii de a elabora politici publice în domeniul agroalimentar bazate pe dovezi, reducerea poverii administrative pentru mediul de afaceri şi implementarea unor măsuri de simplificare pentru cetăţeni. Cu această ocazie, avem plăcerea de a invita alături de noi, reprezentanţi ai autorităţilor publice, mediului de afaceri şi ai formelor asociative”, precizează reprezentanți din Ministerul Agriculturii, potrivit sursei citate mai sus.

Adrian Oros, Gabriela Gîrboan – manager proiect şi director în cadrul Direcţiei Politici în Industrie Alimentară şi Comerţ, precum şi Robert Chioveanu, preşedinte Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) urmează să participe la conferința de presă de miercuri.

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here