Mihai Chirica (PNL), primarul din Iași, a avut o reacție dură după ce bugetul local a fost respins la vot. Într-o conferință susținută joi, acesta a afirmat că nici măcar fostul lider PSD Liviu Dragnea nu a făcut atâta rău Iașiului cum a făcut USR-PLUS. „USR pentru mine înseamnă Uniunea Sabotăm România”, a declarat Chirica.

 

Mihai Chirica, acuzații la adresa USR-PLUS după ce bugetul Iașiului a fost respins

 

„USR-PLUS a dat lovitura de graţie. Nici Dragnea nu a făcut rău Iaşiului, aşa cum a reuşit USR PLUS. Îmi cer mii de scuze pentru votanţii USR PLUS, dar nu aţi votat corect. Iaşiul intră în era întunericului. Nu se mai pot aproba transferuri financiare, nu mai putem susţine educaţia, centrele de vaccinare, transportul este blocat. Nu putem plăti iluminatul public. Acest vot ne aruncă cu zeci de ani în urmă”, a declarat Mihai Chirica, potrivit News.ro.

El a mai spus că „nu ştiu ce vom face” în lipsa unui buget local.

„Cosette Chichirău le-a ordonat să nu voteze bugetul. USR pentru mine înseamnă Uniunea Sabotăm România”, a mai spus Chirica.

Proiectul de buget al municipiului Iaşi a fost respins joi seara, la capătul unei şedinte de opt ore în Consiliu. Au votat ”pentru” cei 11 consilieri locali PNL şi doi de la PMP, dar erau necesare 14 voturi. Reprezentanţii PSD au părăsit sala, iar consilierii USR-PLUS s-au abţinut.
 

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here