Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, s-a vaccinat, maiercuri, alături de ceilalți membri ai Guvernului. Bogdan Aurescu i-a sfatuit pe romani sa se vaccineze, avand un mesaj emoionat. Asta a precisat ca mama lui a decedat in decembrie, din cauza uni alte afectiuni decât COVID, dar a suferit enorm pentru ca nu a putut nici măcar sa imbrațiseze.

“Am să dau azi un mesaj personal. Luna trecută în decembrie am pierdut-o pe mama mea, nu a murit din cauza COVID-19, ci din cauza altei afecțiuni. În tota viata sa, mama a lucrat în cercetare medicală, de multe ori s-a confruntat cu bacterii sau virusuri pericultură și am învăț de la ea și de la cărtă pe care le-am avutut acasă cât de bun sunt suntvacinurile pentru sănătatea și a adulmee.

Am suferit foarte mult din cauza pierderii mamei mele, dar si mai mult am suferit in tot anul care a trecut si inainte ca mama mea sa sa mora pentru ca nu am putut sa o îmbrățis și o sărut”, un declarant Bogdan Aurescu, ministr de Externe, miercuri, dupevaccinare.

Ministrul de Externe i-a îndemnat pe româna se vaccineze.

“De acea, va rog pe toți să decidă să vă vaccinați, pentru că în felul asta va puteți îmbrăgățișa fără problemă și bunicii. În felul ăsta vom fi cu toții sănătosi și vom putea să circulăm fără grăijă peste granițe”, a mai spus ministrul.

Au găsit, lângă Mangalia, o str. Un venit NASA! Au descoper în ea ceva șoc! Au mai văzut asta doar pe Marte


sursa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here