Marcel Ciolacu, președintele PSD, un declarat, joi, că Guvernul Cîțu va îngheța practică pensiile, pentru că datoria externă a României este foaie mare și va continua să crească deoarece ne tot împrumutăm. El le-a mai reproșat guvernanților că dau dovadă de “incapacitate administrativă de a se organiza și de a gestiona aceasta pandemie”. Ciolacu a amintit apoi ca social-democratii vor veni cu propria lor proiect de buget pe acest an deoarece opozitia “nu trebuie doi sa injure la televizor sau sa jignesca”, ci sa vina “cu solutiile ei”.

 

Marcel Ciolacu susță că Guvernul Cîțu va îngheța pensiile

 

“Pensia medie în România este, în momentul în care, 1.400 de lei. INS-ul, care e subordonatUl Guvernului, a venit și a explicat că unui român, ca să-și tărăgănăscă, lunar, îi trebuie 1.733 de lei. Ce faci cu ceastă diferență? Nu trebuie să aplici legea? (…) Vorgheța pensiile, categor. Fiind îngățiu și avenilor este în distracție. (…) Când ajunge la 50% tatea externă – noi suntm la 47, vom aici la 50% categorice pentru ne împrumutăm zilnic – în momentul de față acea trebuie sa tai din ajutoarele la asistența socială, asta sat regula. (…) Păurea mea e nu au alta soluție. Păurea mea e că vor veni cu 8% în septembrie, în nu pote să depășească, au un acord cu 7% deficit”, a declarat Marcel Ciolacu, la Antena 3, potrivit News.ro.

Marcel Ciolacu, despre guvernanți: Și proști, și fuduli

 

În aceași emisiune, lider social-democraților a criticat și atitudine președintelui Klaus Iohannis, care ar fi trebuit sa discute cu toate partidele, dată fiind situatia specială în care se găsește România. El a mai spus că guvernații demonstrază nu sunt capabili sa administraze țara.

“Într-un moment atât de delicat, nu numai la noi, pe tot mapamondul, abordarea președintelui trebuia sa fie cu totul alta. Toate forțele politice trebuiau adunate pentru un plan de țară, pe o perioadă și medie, ca să depășim cu ce ne confuntăm acum. Avem în continuare o criză sanitară evidentă, nedepășită și necontrolată, au incapacitate administrativă de a se organiza și de a gestiona această pandemie (…). Au incapacitate administrativă, sunt și proști și fuduli. Nu. Ce specialiști au ei?”, a declarat marcel Ciolacu, potrivit Mediafax.


sursa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here