Liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a răspuns prmierului Florin Cîțu la câteva minute după ce acesta a lansat un atact pe tema bugetului pentru 2021, în timpul unei conferințe de presă, susținută sâmbătă la Palatul Victoria.

După ce premierul i-a transmis să îl sune pentru a discuta despre buget, liderul social – democraților a distribuit o postare, pe Facebook, în care îi transmite lui Cîțu că „el are vreo 10 milioane de telefoane de dat”:

Cîțu și-a luat palme peste ochi la Bruxelles și își varsă frustrările pe toată lumea în țară. Vrei să dai telefoane, Cîțule?! Hai pune mâna pe telefon și formează:

– La milioanele de angajați cărora le-ai dat 2 lei pe zi la salariul minim;

– La milioanele de copii pe care i-ai mințit cu nesimțire că le crești alocațiile,

– La milioanele de pensionari de care ți-ai bătut joc ”electoral” că le crești pensiile;

– La sutele de mii de fermieri loviți de secetă cărora nu le-ai mai dat nicio despăgubire;

– La zecile de mii de antreprenori care și-au închis afacerile așteptând la nesfârșit banii promiși pe care voi i-ați FURAT,

Ai vreo 10 milioane de telefoane de dat! 10 milioane de români pe care i-ai nenorocit, Cîțule! Și la sfârșit, dă-ți demisia! Scutenește-ne de rățoiala asta adolescentină”, a scris Marcel Ciolacu, liderul PSD, pe Facebook, la scurt  timp după declarațiile făcute de premier la Palatul Victoria.A crezut că a cumpărat doi căţeluşi abia născuţi, însă surpriză… S-au mărit şi s-au transformat în… Nu erau deloc câini! Ce crescuse, de fapt?

 

Cîțu și-a luat palme peste ochi la Bruxelles și își varsă frustrările pe toată lumea în țară. Vrei să dai telefoane,…

Publicată de Marcel Ciolacu pe Sâmbătă, 13 februarie 2021

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here